A Cassandra kísérlet

Írásgyakorlati tesztüzem. Az odafigyelés életforma!

Friss topikok

  • Cassandra Gemini: Mostanában ilyen jellegű problémáim vannak a reakcióval is..... valami ott történt. Nem tudom, edd... (2010.02.17. 13:56) Vivat Vastagbőr!
  • Maximka: @Cassandra Gemini: Igen a sajátja volt, de elővette és tudta használni. Egyébként tapasztaltad már... (2009.08.12. 14:21) Jó tanácsok leendő egyetemisták kezébe

Linkblog

HTML

Vivat Vastagbőr!

2010.02.15. 10:49 | Cassandra Gemini | 2 komment

Tudnak ezek a srácok, éljenzés nekik!

http://vastagbor.blog.hu/2010/02/15/manipulalas_az_ovodasokkal

Olyan jó olvasni, hogy nem csak rossz dolgok történnek, hanem akad valami előremutató, értelmes fejlődés is.....csak a fejlődést az ellentétes oldal eltünteti a picsába. Vannak itt azért okos emberek akik nem a pokol kapuit akarják megnyitni..... Viszont a Magyar Hírlap és Sándor Csilla szégyellje el magát amiért ilyen durva és pofátlan csúsztatásokkal ijesztgetik az embereket. Úgy látszik a jobboldalnak is megvannak a maga hivatásos rettegői. (Úristen buzivá nevelik a gyereket!)

Hja és a kedvencem:

"Hoffmann Rózsa, a KDNP oktatáspolitikusa élet-és természetellenesnek nevezte a kormányrendeletet. A nemi sztereotípiák a nő és a férfi közötti különbség az alapja a családnak, az emberiség fennmaradásának. Hozzátette, kormányváltás után azonnal eltörlik a jogszabályt."

Nem olvasta a rendeletet, mint az a Vastagbőrtől kiderül, nem érti a rendeletet, és mellesleg a KDNP-nek, a hazai Zsebibaba pártnak az embere. A KDNP amint csak úgy önmagától jogszabályokat töröl el. Mókás nem? :)

A mai nap tanulsága:

Olvassatok többet faszkalapok!

Az odafigyelás életforma

 

U.i.: Köszi laspalmas!

A bejegyzés trackback címe:

https://cassgemini.blog.hu/api/trackback/id/tr281759561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.02.16. 21:09:50

Ó, hát igazán nincs mit.....
Oldaltól függetlenül utálom a gátlástalanságot, hazugságot, a kettőt együtt meg pláne :)
De legalább sokan kattintottak a Hírlap és a HV cikkére.....ha nekik ennyi elég, hát egészségükre.

Cassandra Gemini 2010.02.17. 13:56:01

Mostanában ilyen jellegű problémáim vannak a reakcióval is..... valami ott történt. Nem tudom, eddig olyan értelmesek voltak, támogatható dolgokkal álltak elő, de mostanában nagyon elszaladt velük a ló. Valahogy olyannak tűnik a dolog az ő szemszögükből nézve, mintha tudatos nemzetrontás lett volna a cél, pedig erről szó sincs, egyszerűen elbalfaszkodták és szétlopták a dolgot. De nem az volt a lényeg, hogy az országnak szar legyen.Bennetek azt szeretem, hogy mindenkinek oda tudtok csapni, és azt hiszem, a fidesznek is elkelne egy nagyon alapos fejmosás. Jut eszembe, ha tudod, valahonnan szerezd be a fidesz debreceni propaganda kiadványát, a címe Őrváros. Kellemes perceket fog szerezni :)
süti beállítások módosítása