A Cassandra kísérlet

Írásgyakorlati tesztüzem. Az odafigyelés életforma!

Friss topikok

  • Cassandra Gemini: Mostanában ilyen jellegű problémáim vannak a reakcióval is..... valami ott történt. Nem tudom, edd... (2010.02.17. 13:56) Vivat Vastagbőr!
  • Maximka: @Cassandra Gemini: Igen a sajátja volt, de elővette és tudta használni. Egyébként tapasztaltad már... (2009.08.12. 14:21) Jó tanácsok leendő egyetemisták kezébe

Linkblog

HTML

A pofátlan bunkóság elmélete és gyakorlata

2009.08.22. 13:14 | Cassandra Gemini | Szólj hozzá!

Robert Ficonak és az elmeroggyant szlovák kormányzatnak küldeném a Nirvana-tól a Territorial Pissings-t, továbbá minden hasonszőrű szélsőséges vadmajomnak akik kisebbségek/más országok szivatásával próbálják meg elkendőzni a velük született idiotizmust. Hozzáteszem, nagyon megnyugtató a tudat, hogy minél jobban verik a seggüket a földhöz Ficoék annál inkább kivillanak azok a hiányosságok amiket el akarnak rejteni. (lásd a szlovák történelem ami 3 A4es lapon boldogan elfér, sőt sms-ben is továbbítható.)

A szlovák néppel semmi bajom nincs, mivel ugyanúgy emberek mint mi vagy bármely más nemzet a földön, de a jelenlegi vezetőiknél kevés korlátoltabb barmot hordott eddig a hátán Európa.

Sólyom Lászlót pedig mélységes tisztelet illeti. Nála jobb köztársasági elnököt nem is kívánhatnánk magunknak.

És most trárá:

 

 

 

 

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://cassgemini.blog.hu/api/trackback/id/tr751330624

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: "Sólyom, go home!" - mi volt tegnap Révkomáromban? 2009.08.22. 15:52:49

A hírek arról szóltak, mindkét oldalon készülődnek szélsőségesek Sólyom László augusztus 21-i révkomáromi látogatásának alkalmából, én azonban kéttucatnyi szlovák zászlókkal, transzparensekkel és sípokkal felszerelkezett nyugdíjast láttam csak. A Slot...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása