A Cassandra kísérlet

Írásgyakorlati tesztüzem. Az odafigyelés életforma!

Friss topikok

  • Cassandra Gemini: Mostanában ilyen jellegű problémáim vannak a reakcióval is..... valami ott történt. Nem tudom, edd... (2010.02.17. 13:56) Vivat Vastagbőr!
  • Maximka: @Cassandra Gemini: Igen a sajátja volt, de elővette és tudta használni. Egyébként tapasztaltad már... (2009.08.12. 14:21) Jó tanácsok leendő egyetemisták kezébe

Linkblog

HTML

Lehet más az alter

2010.03.21. 01:29 | Cassandra Gemini | Szólj hozzá!

Láttátok az új LMP óriásplakátokat?

Most vagy sikerült leszerződtetni az SZDSZ PR-marketing csapatát, vagy tényleg beigazolódik az, amit mesélgettek, hogy ez ugyanolyan hamuszürke, ostoba szarzuhatag párt lesz mint anno Magyar Bálinték voltak. Városi levegő? Roma Integrációs Program 22? Mi a fasz?! Gazdasági ötleteket, kapitalizmust! Nem integrációs program kell, hanem kiszámítható, biztonságos élet, család, gyerekek etc. Meg hogy esetleg 30 évesen tudjak lakást venni. És hogy ne csak Budapest, Demszkygrád legyen a döntésekben, hanem erős, önálló megyeszékhelyek legyenek. Nein Budapest, los regios....

Először legyen stabil gazdaság, gazdasági biztonság, munkahelyek etc utánna jöhetnek a szociális kiadások. De addig, amig nincs fedezete, addig nem lehet.

Bassza meg srácok, pedig bennetek nagyon nagyon bíztam.

Mi történt? Ha csak dobtok nekem valahol egy mailt hogy "Nyugi, nem vagyunk seggek, csak a maradék SZDSZ-t összeszedjük hogy meglegyen az 5 %" akkor megnyugszom.

De így.....

Tudom, ronda lett, zavaros, de felbasztam magam.

A bejegyzés trackback címe:

https://cassgemini.blog.hu/api/trackback/id/tr511855801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása