A Cassandra kísérlet

Írásgyakorlati tesztüzem. Az odafigyelés életforma!

Friss topikok

  • Cassandra Gemini: Mostanában ilyen jellegű problémáim vannak a reakcióval is..... valami ott történt. Nem tudom, edd... (2010.02.17. 13:56) Vivat Vastagbőr!
  • Maximka: @Cassandra Gemini: Igen a sajátja volt, de elővette és tudta használni. Egyébként tapasztaltad már... (2009.08.12. 14:21) Jó tanácsok leendő egyetemisták kezébe

Linkblog

HTML

Az elbocsátott legionista

2009.11.12. 00:17 | Cassandra Gemini | Szólj hozzá!

Moldova György nyilatkozott.

 

Megmondta a frankót elsőre: „Zsidó vagyok és kommunista.”

 

A Mester nagyon nem szereti a Fideszt, az Mszp-t meg még annyira se.

 

Most őszintén. Mi ebben a kurvára meglepő?? A Reakció meg a Mandiner most vígan tapsikol magának, hogy „hehheheh még egy vén kommancsot fogtunk” de ezzel most mit érnek el?

Ráadásul úgy, hogy valószínűsítem, nem ismerik Moldova álláspontját a dolgok jelen állásáról (Miért ismernék? Ő a barikád másik oldalán van.)

Nos Moldova nem szocialista. Sőt valószínűsítem hogy az MSZP-t kifejezetten utálja is. A Mester nem a barikád túloldalán van, a Mester mindenkire lövöldözik.

Kivéve persze egyvalakit: Kádárt.

Namármost. Én kifejezetten gyűlölöm John Cedert. (Copyright to Moldova) Emiatt valószínűleg az öreg most nem állna szóba velem. Gyűlölöm, mert technikailag tönkrevágta az országot, úgy gazdasági mint kulturális szempontból. Azzal, hogy egy élhető diktatúrát teremetett olyan károkat okozott (pl. hogy egyesek nosztalgiával emlékeznek rá, illetve egy egész generáció mentalitása), amelyek lehet, hogy még 10-20 év múlva is problémákat fognak okozni. DE vizsgáljuk meg, könyörgöm Reakciós pajtások, vizsgáljuk meg az öreg álláspontját!

A Kádár rendszerben írt erősen kritizáló jellegű munkákat… Lement, kidolgozta a belét, és tudósított a „nép” életéről. Kritizálta a rendszert, persze csak finoman. És lám: a rendszerváltással eltűnt a puha diktatúra. Leszakadtak társadalmi csoportok, és Moldova valószínűleg azért szereti Kádárt, amiért én gyűlölöm. Az élhető diktatúra miatt. Ami mindenki számára lehetővé tette a minimál káeurópai életet.

 

Moldova az embereket nézi, én pedig az ezzel járó, ma ható embertelen károkat. Moldova nem kommunista, ő a szegények védőszentje.

Fideszes terrortól rettegni? Jó, az hülyeség. De a kommunizmusát ne rójátok fel neki, az csak az övé, és a szegényeié.

 

Azt hiszem pont ő mondta:

„Ha az ember ilyen sokáig él, az csak azt jelenti, hogy a golyónak nincsen szeme” (valószínűleg pontatlanul idéztem

 

Mester! Minden tiszteletem az öné!

(6-7 éve dedikált nyíregyházán, akkor találkoztunk, kicsit összetört a lelkesedésem, de mégis, mindent köszönök!)

Ezeket kicsit összecsaptam, bocsi, (mondjuk az előzőekben meg bosszantóan sok hibát vétettem, de hát ez van) lehet hogy részletesebben írni kellene Moldováról, vagy a jobbikról..

Ó és értékelem, hogy olvasgatjátok az avantgarde-os cuccot! Köszi ;-)

A bejegyzés trackback címe:

https://cassgemini.blog.hu/api/trackback/id/tr331519261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása