A Cassandra kísérlet

Írásgyakorlati tesztüzem. Az odafigyelés életforma!

Friss topikok

  • Cassandra Gemini: Mostanában ilyen jellegű problémáim vannak a reakcióval is..... valami ott történt. Nem tudom, edd... (2010.02.17. 13:56) Vivat Vastagbőr!
  • Maximka: @Cassandra Gemini: Igen a sajátja volt, de elővette és tudta használni. Egyébként tapasztaltad már... (2009.08.12. 14:21) Jó tanácsok leendő egyetemisták kezébe

Linkblog

HTML

Rieksön - /vígopera Chuck Norrissal, konzervatív filozófussal/

2010.02.03. 12:34 | Cassandra Gemini | Szólj hozzá!

Közeledik a Fidesz hatalomátvétele

Orbán Viktor: Újratöltve/Forradalmak

 

Érdekes, minél közelebb a nagybetűs IDŐ, a Reakció blog szerzői annál inkább kezdenek bekokózott pom-pom lányokra hasonlítani. Elkezdték afféle köznépi Konzervatóriumnak hinni magukat, a különbség csak annyi, hogy ők feleannyira sem okosak. Biztos jó lehet végzett 25-3x közötti bölcsészként és mérnökként (sőt, biztos van egy info szakos is) hinteni az áldást a népre, de azért ez már kezd vicces lenni.

A mandineren lelkendezve fordították magyarra Chuck Norris Obamát kritizáló szuperkonzi üzeneteit, amik érintették azt, hogy Chuck szerint Obama elbaszta válságkezelést (biztos kiesett a segge alól a Hummer, azért ennyire morcos), illetve hogy Haitiba küldjük a pénzt, de az USA-ban meg gyilkoljuk a jövendő állampolgárokat az abortusz eszközével. Van abban valami mélységesen bájos, amikor kiöregedett tévé/moziszínészek próbálják megmondani a frankót a nőknek. (Legalább olyan jó, mint amikor a katolikus egyház akar szexuális oktatást letolni a népek torkán) Nem értem, hogy neki miért fáj? Sőt vajon a Reakció keményvonalasabb részének miért fáj az abortusz? Őket kaparják ki? Holnap megjelenik a pokoli dimenzió kapuja Kiskunlacháza felett és Jézus jön pallossal ítélkezni?  Jól van, fogadjuk el, hogy nekik ez bűn és fúj. Ők akkor nyilván nem fogják csinálni. De a többi ember életéhez nekik mégis mi a p!csa közük van? Esküszöm nekik az a végcéljuk, hogy végeredményben mindenki kussoljon és úgy éljen, ahogy ők, mert az üdvözítő és helyes. Hja és mindenki aki nem ért egyet velük az húzzon el.

 

A Konzervatóriumot, azt viszont szeretem. Sok mindenben nem értünk egyet, de nagyon szépen le van kommunikálva a nézőpontjuk, érthető, velük lehetne kompromisszumozni bizonyos szintig (nyilván ameddig az ő elveik belső magját nem hánytorgatják). Szurkolnak egy konzervatív fordulatnak Amerikában (az ő szempontjukból érthető) illetve egy életforma forradalomnak Magyarországon. És az benne a szép, hogy örülnék egy olyan polgári életforma forradalomnak. Nálunk ez sajnos még sosem történt meg ilyen formában. Igazán kár, hogy a másik oldalnak nincsenek ilyen magas színvonalú oldalai (valószínűleg embereik sem nagyon lennének rá :S ) Ha odaát is lenne valami, olyan szép, konstruktív vitákat lehetne folytatni…. Öröm lenne olvasni, és végső soron mindenki nyerne rajta.

 

/Persze néha velük is el szokott szaladni a ló, de még mindig mennyei paradicsom a mostani Reakcióhoz vagy a Vastagbőr jobbik-fan korszakához képest, szerencsére utóbbi megint elővette a normálisabbik arcát/

 

Hajrá Békés Marci!

 

U.i.: Feltűnt valakinek hogy Reckl Amál mindig normálisan ír? Sosem csalódom benne.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cassgemini.blog.hu/api/trackback/id/tr401725175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása